Semua jenis kenderaan boleh renew insurans online!

Malas lah nak beratur panjang untuk renew roadtax, insurans atau lesen! Kena ambil nombor giliran pastu kena tunggu lama. Nak cari ejen insurans pun malas jugak!

Semua pun malas. Renew kat Carver jelah, lagi senang! Sambil masak, sambil tengok TV, sebelum tidur pun boleh renew online je!

renew insurans, roadtax, lesen, backhoe skylift bas lori loaders

Renew roadtax, insurans dan lesen secara online dengan Carver!

Alah, tapi kereta dan motor je yang boleh renew online! Pemandu bas? Teksi? Lori? Backhoe Loaders? Skylift? Kenderaan macam ni mana boleh renew roadtax, insurans atau lesen online!

Eh, siapa cakap?! Dengan Carver, kami boleh setelkan apa-apa jenis kenderaan pun renew online! Biar betul?!

renew insurans, roadtax, lesen, backhoe skylift bas lori loaders

Macam mana nak renew roadtax, insurans dan lesen dengan Carver?

Hanya perlu hantar WhatsApp kepada team Carver dengan maklumat-maklumat seperti di bawah:

👉 Nombor plat kenderaan anda
👉 Nombor kad pengenalan
👉 Nama penuh pemilik kenderaan
👉 Alamat emel
👉 Poskod alamat rumah

Lepas maklumat dah di hantar, anda boleh pilih sama ada nak renew roadtax atau insurans sahaja, roadtax dan insurans sekali, lesen sahaja atau kesemua sekali!

Beberapa quotation akan dihantar jika anda pilih untuk renew insurans. Jadi, anda boleh pilih mengikut bajet sendiri.

Bagi lesen pula, anda boleh renew sama ada untuk setahun atau sehingga 5 tahun!

Kemudian, anda boleh teruskan dengan membuat pembayaran. Team Carver akan update bila roadtax, insurans atau lesen dah siap dan akan hantar terus ke rumah anda!

Mudah kan? Semua di hujung jari je. Tak perlu keluar rumah, ambil nombor dan beratur panjang.

Semua jenis kenderaan pun boleh renew roadtax, insurans dan lesen secara online dengan Carver!


Semua tentang roadtax, insurans dan lesen!

Apa perbezaan insurans konvensional dan Takaful?

Roadtax dah mati lebih 3 tahun! Apa perlu anda buat?

Kenapa harga insurans berbeza-beza?

Semua pemandu wajib ada insurans kereta!

Hanya 3 langkah mudah untuk renew roadtax dan insuran online di www.carver.my! Kalau anda nak semak No Claim Discount (NCD) boleh klik di sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *