Renew roadtax dan insuran secara online dengan Carver

Renew roadtax dan insuran untuk kereta, motor dan semua jenis kenderaan di Carver!

Kenapa anda patut renew roadtax dan insuran kereta atau motor di Carver?

insuran kereta, roadtax, renew insuran online, renew roadtax online

1. INSURAN KERETA DAN MOTOR YANG PATUH SYARIAH

Bagi umat islam, kita dinasihatkan untuk menggunakan skim perlindungan insuran untuk yang patuh hukum syarak sepenuhnya. Maksudnya, syarikat insuran membuat pelaburan bukanlah semata-mata untuk kaut keuntungan.

Takaful dan insuran konvensional mempunyai objektif yang sama je sebenarnya iaitu untuk bagi perlindungan kepada pemegang-pemegang polisi. Tapi salah satu perbezaan Takaful adalah Takaful bebas dari riba’! No hidden atau additional charges.

Apa pilihan takaful yang ada di Carver? Kami ada 4 pilihan syarikat Takaful:

Syarikat Takaful Malaysia Am Berhad
Etiqa General Takaful Berhad
Takaful Ikhlas General Berhad
Zurich General Takaful Malaysia Berhad

Setiap jenis Takaful ni berbeza-beza dari segi harga bayaran, jenis perlindungan dan kelebihan untuk pemegang polisi. Jadi, anda boleh buat perbandingan berdasarkan keperluan sendiri.

Kalau nak tahu apa perbezaan insuran konvensional dengan Takaful, boleh baca di sini

2. TERIMA QUOTATION SERTA MERTA

Di Carver, anda boleh pilih untuk renew insuran dan roadtax, roadtax sahaja atau kedua-duanya sekali! Senang kan? Tak perlu nak pusing-pusing cari. Semuanya renew secara online di satu tempat.

Anda akan terima harga insuran online serta merta, tak payah tunggu 2 hingga 3 hari. Layari laman web www.carver.my, pilih apa yang anda nak renew dan isi maklumat diri dan kereta, terus boleh dapat quotation!

Bukan satu dan bukan dua quotation tau, anda akan diberi beberapa pilihan. Bolehlah pilih yang sesuai dengan bajet!

3. MUDAH DAN JIMAT MASA

Kalau dah boleh selesai masalah di hujung jari, mesti lah mudah kan?

Tak perlu bersiap-siap awal untuk keluar rumah dan drive jauh-jauh. Lepas tu, kena ambil nombor dan tunggu berjam-jam pulak! Renew insuran online je.

Di Carver, anda boleh terima roadtax, insuran atau kedua-keduanya dalam masa 24 jam selepas pembayaran kalau anda berada di kawasan Lembah Klang dan 2-3 hari berkerja melalui pos bagi luar kawasan Lembah Klang. Mudah sangat!


Hanya 3 langkah mudah untuk renew roadtax dan insuran online di www.carver.my! Kalau anda nak semak No Claim Discount (NCD) boleh klik di sini.